Jump to content

Recommended Posts

HSL adjustment is still broken when you use picker. Do something else and return to set HSL and picker setup is lost that adjustment settings.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not sure if I have the same issue, when I change the HSL 'range' on the wheel, and close/open the settings window, the preview (dot) is not updated until I switch to specific colour (Dot).


"I'm a lumberjack and I'm OK, I sleep all night, and I work all day..."

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/4/2020 at 6:36 AM, artokmt said:

HSL adjustment is still broken when you use picker. Do something else and return to set HSL and picker setup is lost that adjustment settings.

You've gotta click on the colored dot that you used when you originally made the HSL adjustment.This is not a bug. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I agree with @HuniSenpai, when you click on the color dot used to make the changes, you'll see your changes are intact.


Affinity Photo 1.9.2.1035 ; Affinity Photo Beta 1.9.2.1005); Win10 Home Version:1903, Build: 18362.207: Intel Core i7-4770, 3.90GHz, 32GB Ram, Nvidia GTX 645, 3-Internal HDD (1 Crucial MX5000 1TB, 1-Crucial MX5000 500GB, 1-WD 1 TB), 4 External HDD

Share this post


Link to post
Share on other sites

There is a fix in the latest beta (released yesterday) which states...

  • Fixed HSL ring displaying incorrectly when returning to the adjustment 

You may want to see if that cures your problem or if it refers to something else


Due to the fact that Boris Johnson is now our Prime Minister, punctuation, spelling and grammar will never be worried about ever again.  We now have far bigger problems to be worried about.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't find where they fixed anything with the HSL adjustment. It still works the same. You must click on the color for it to display the changes made with sliders.


Affinity Photo 1.9.2.1035 ; Affinity Photo Beta 1.9.2.1005); Win10 Home Version:1903, Build: 18362.207: Intel Core i7-4770, 3.90GHz, 32GB Ram, Nvidia GTX 645, 3-Internal HDD (1 Crucial MX5000 1TB, 1-Crucial MX5000 500GB, 1-WD 1 TB), 4 External HDD

Share this post


Link to post
Share on other sites

We have made fixes/improvements to this area (HSL ring displays incorrectly when returning to the adjustment) of the program in the latest release.

The fixes and how to update are described in these forum posts.

We would appreciate you checking that this issue has now been resolved for you.


Patrick Connor
Serif Europe Ltd

There is nothing noble in being superior to your fellow man. True nobility lies in being superior to your previous self."  W. L. Sheldon

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.