Jump to content
Uwe367

Strange behavior in Develop Persona

Recommended Posts

I don´t know how to explain this behavior, but it looks strange.
If i open an image, in this case a nikon raw file, and i want to cut it, f.e. with the golden spiral, in the top toolbar i see two checkboxes Daken and Reveal. If i klick on Darken, the background will be darker or lighter. That is ok, but when i klick on Reveal, the complete image will be darken and there is no possibility to revert this. Then i try to cancel this (Button cancel) but this does not work too. Last chance is to change to pixel persona but then a dialog will be shown like  in the video and after klicking "ok" the programm quits.
Is this a bug or my mistake? Maybe I'm doing something wrong...
I switched the Progamm to english language for better understanding.


Win 10 Home Edition    AP 1.6.5.123    AD 1.6.5.123    APUB 1.7.0.238     ...and the current Beta´s

Have a nice day.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The same here, indeed very strange.

 

Cheers


Affinity Photo 1.6.5.135 :  Affinity Photo-Beta  1.7.0.331 :     Affinity Designer 1.6.5.135 : Affinity Designer-Beta 1.7.0.331:

Affinity Publisher-Beta 1.7.0.330:       Windows 10 Pro  (Version  1809 Build 17763.437)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

A little more bizarre, it would not Cancel, instead it restored after clicking the Hand

. Clicking it again showed the Cancel warning. Tried to do the crop steps again, same thing.

Affinity Photo 1.6.5.123, Beta 1.7.0.243; Win10 Home Version:1803, Build: 17134.706: Intel i7-4770, 3.40GHz, 16GB Ram, Nvidia GTX 645 

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, Ron P. said:

MODS,

Please delete my previous post. First video upload failed but shows the link, which of course is a dead link. So trying it again here.

FYI, you could have edited your post, deleted that video attachment, and added a new one.

Also, you can hide your own posts.


-- Walt

Windows 10 Home, version 1809, 16GB memory, Intel Core i7-6700K @ 4.00Gz, GeForce GTX 970
Affinity Photo 1.6.5.123 and 1.7.0.331 Beta       / Affinity Designer 1.6..5.123 and 1.7.0.331 Beta    / Affinity Publisher 1.7.0.330 Beta

Share this post


Link to post
Share on other sites
57 minutes ago, walt.farrell said:

FYI, you could have edited your post, deleted that video attachment, and added a new one.

Also, you can hide your own posts.

I tried deleting that bad link, but couldn't. It still shown in my post. I didn't realize I could hide it, so I've now hidden it and edited out the request to delete it.

Thanks


Affinity Photo 1.6.5.123, Beta 1.7.0.243; Win10 Home Version:1803, Build: 17134.706: Intel i7-4770, 3.40GHz, 16GB Ram, Nvidia GTX 645 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Ron P. said:

I tried deleting that bad link, but couldn't. It still shown in my post.

As it was (I assume) an attached file, you would have needed to click on the delete icon (trash can) on the attachment at the bottom of the post.


-- Walt

Windows 10 Home, version 1809, 16GB memory, Intel Core i7-6700K @ 4.00Gz, GeForce GTX 970
Affinity Photo 1.6.5.123 and 1.7.0.331 Beta       / Affinity Designer 1.6..5.123 and 1.7.0.331 Beta    / Affinity Publisher 1.7.0.330 Beta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks a lot @Chris B :)


Win 10 Home Edition    AP 1.6.5.123    AD 1.6.5.123    APUB 1.7.0.238     ...and the current Beta´s

Have a nice day.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×