Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'effects'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Feedback
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 104 results

  1. I've attached the simple project that I created where the bug is happening. If you want to test it. Select all, then in the effects panel either change the offset of the shadow or the angle. I'm not really sure how I got into this state. I've only been using Affinity Designer for a few hours so far. Notice the shadow of the i's in the screenshot below. Steps I took in the project (roughly): Created Text Converted to Curves Modified a few shapes (the i's) by subtracting with other shapes Grouped the rows of shapes Applied Outer Shadow effect Change the offset When changing the offset i notice that the shapes I subtracted from have the drop shadow applied at a different rate than the other shapes. When inspecting the values of each individual shape from the Layers toolbar I can see that the "normal" shapes have a value of around 30.7px for offset, while the "modified" shapes have a value of 13.3px. I could see it being useful as a sort of parallax effect, but in this instance that wasn't my intent. :) Just thought it was a little weird. Anyways, I'm loving the program so far. Thanks, Cesar Limitlis-test.afdesign
  2. Adding effects to a mask doesn't seem to work. I'm trying to soften a mask with a Blur or a Feather but nothing happens no matter what value I apply.
  3. It would be very nice to have pixelate (mosaic) type of blur effect. Thanks!
  4. This one was named as [Fixed]. … In update v.17832 it still occurs to happen: https://forum.affinity.serif.com/index.php?/topic/498-gui-issue-effects-pane-open-many/
×