Jump to content

steve_m

Moderators
  • Content count

    27
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About steve_m

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

366 profile views
  1. Thanks for flagging this up Wiredframe. We'll get it logged as an issue and look into it.
  2. steve_m

    Affinity Photo Customer Beta (1.6.6 - Beta 7)

    Hi Timber. Thanks for flagging this up. Could you please let me know what hardware and operating system you're running?
  3. Thanks very much for the detailed info JGD. I don't think that there's anything wrong with your hardware, but after a chat with Andy T, we suspect that the issue is HDMI related. We'll keep looking into it.
  4. JGD - could you please let me know which Mac and OS version you're using? Thanks.
  5. Thanks for flagging this up JGD. I'll take a look into it.
  6. steve_m

    Affinity Photo Customer Beta (1.6.6 - Beta 6)

    Thanks A_B_C. Makes perfect sense. Thanks again for the suggestions. I'll see what I can do :-)
  7. Thanks for the info Ronnyb - You've got a sharp eye for detail! This kind of observation really helps us make the software better.
  8. Ah full screen! Glad you're liking the changes we've been working on :-)
  9. Ok. Could you post here if you notice the issue again? Many thanks.
  10. Thanks again for the info. Are you able to reproduce the issue?
  11. Hi MBd. Thanks for flagging this up. Could you please let me know which OS you are running?
  12. Hi Timber. Thanks for that. Could you let me know which version of macOS you're running?
  13. Thanks very much for this Ronnyb. Good spot!
  14. Thanks again Alex. Really appreciate your feedback and suggestions. They really help.
×