Jump to content

Manofjesus

Members
  • Content Count

    136
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About Manofjesus

  • Rank
    Advanced Member
  • Birthday 07/06/1977

Contact Methods

  • Skype
    allcoloursoflife

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Russia

Recent Profile Visitors

1,319 profile views
  1. It hard to visualise this bug, but i found dependencies. I working in dark gray color mode. So in this mode - the non working area ouside the working content is changing the gray level by itself when i moving the mouse with any selected tool. It is looks like the whole marked area becomes darker a bit during the mouse movement and It also affected for Release and also in all Beta versions (afaik). But only today i make investigation and choose WARP renderer - and it is gone !!! So this bug depends somehow from renderer mode. On my working PC there is no GPU, only embedded Intel UHD Graphics 630 and it selected by default.
  2. What Affinity Version you mean, can you show the screenshot of the problem?
  3. Don't ask me, why I am "burning" CACTUS Because I have no answer, but i include both versions, fire effect with and fire free. Let it snow, let it snow, let it ... burn
  4. Фактический сброс происходит, то есть ты нажал и оно сбросило. Ну если говорить о практической составляющей, лично я больше воспринимаю как фичу, так как особых затруднений в реальной эксплуатации кистей в повседневной обработке это не несёт. Может они как-то и заменят или преобразуют это, разделив на два раздельных значения - применительно к слою, на котором работаешь и применительно к кисти, активной в данный момент - то есть будут отображать две пары значений возможно. На данный момент это особенность не конкретной кисти, а самого подхода к этому нюансу в движке.
  5. Я поставил режим Paint Mixer Brush - я устанавливаю произвольный оттенок, щелкаю по слоям - он не сбрасывается. Потом меняю его местами с контуром - опять он не сбрасывается. Но если я делаю сброс до прочерков, как у тебя - он заменяется как и в обычной кисти на два белых кружка. И так для всей серии кистей. И в этом режиме обычная кисть ничего не рисует, как и было задумано, пока я не укажу явно цвет.
  6. То есть когда у меня выделен инструмент пикер и я щелкаю по слоям - я вижу преднастройку по слоям. А когда выделяю кисть, тогда при нажатии на каждый слой показывает привязку к текущей кисти. То есть если ты в режиме кисти сбросишь эти настройки, то при щелкании на каждом слое будет одна и та же картина, пока ты в режиме кисти. И кружки с перечеркнутой линией в режиме кисти будут автоматом заменяться на белый цвет, так как рисовать пустотой кистью программа не будет :))))
  7. Я выбираю разные слои и на разных слоях у меня разные значения заливки и контура. При том что инструмент при этом я не меняю.
  8. Ты выбираешь другой слой и там отображаются преднастройки для этого слоя - цвет заливки и цвет контура. А что именно не так?
  9. I upload short PDF tips and tricks manual about ORIGINAL - link is here MY IG POST WITH LINK
  10. Good advice, i repost it in BUG section, thank you ! I receive answer " The Paste FX behaviour is a known issue/bug that's already logged to be looked at. "
  11. 2. SUGGESTION - why not to place Paste FX in drop down commands for the Layer tabs - as on my screenshot? It will be more handy and logical - where you work with FX, adjust, copy and paste them in one area/window ..... maybe )))
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.