Jump to content

Recommended Posts

I exported to Photoshop elements. When opened in PE, all layers were there, but were blank...No data in the layers . Is that the usual circumstance with PE, or is it an Affinity bug...or am I missing a step(s)?

Thanks.

 

(screenshots below)

197892281_ScreenShot2019-08-27at2_15_44PM.thumb.png.0633099236efc42fe17449e2bebcc61b.png278953952_ScreenShot2019-08-27at2_14_54PM.thumb.png.23a9a52149e8bd2bfc0dc393da28c3fe.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Make the layers visible if you want to see them.


MacBook Pro (13-inch, Mid 2012) Mac OS 10.12.6 || Mac Pro (Late 2013) Mac OS 10.14.6

Affinity Designer 1.8.4 | Affinity Photo 1.8.4 | Affinity Publisher 1.8.4 | Affinity Designer Beta 1.9.0.2 | Affinity Photo Beta 1.9.0.199 | Affinity Publisher Beta 1.9.0.742

Share this post


Link to post
Share on other sites

In the Layers panel, the visibility icon (PSE1927.png) to the left of the layer name allows you to toggle the layer’s visibility. To hide a layer, you simply click the visibility icon. Click in the visibility column again to show the layer.

 


Cecil 

iMac Retina 5K, 27”, 2019. 3.6 GHz Intel Core 9, 40 GB Memory DDR4, Radeon Pro 580X 8 GB, macOS,iPad Pro iPadOS

 

Continuous improvement is better than delayed perfection 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried that before I posted. Trust me...there's nothing there. See the icon box in the layers palette...they are blank. Even is they were hidden, one would still see an image in those icons. And as you can see, in the AP the layers are labeled. In PE, blank.  thanks anyway.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Steverezines,

If possible could you provide a screen recording of you opening the .PSD file in Photoshop and toggling the visibility of the layers?

Thanks

C


Please tag me using @ in your reply so I can be sure to respond ASAP.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I created a screen video. Hope that helps

In additions, the exported psd file is 11mb, the ap file is 8. I created a new file and made visible all layers. A few of the layers have masks. I opened the file in PSE, and see that the images are visible, but the layers with masks do not export. A side note, I made the visible all layers in the file I uploaded yesterday, with the same results as the files I'm showing in this post. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.