Jump to content
DoctorMicro

Editing Frame Text Issue

Recommended Posts

I pasted text from a notepad file into a Frame Textbox and then on trying to edit it, I get odd boxes and other things like all caps when none is selected.

Using a Back Space creates these "boxes" also and if I click on delete it will delete all the text in the box not just highlighted or the text to the right.

Running affinity-publisher-beta-1.7.0.206

Windows 10


Windows 10 64bit OS Build 17134.345 Version 1803
Intel(R) Core(TM) i7-4770K CPU @ 3.50GHz
32.0 GB RAM
Pen Support

Share this post


Link to post
Share on other sites

There was a Publisher bug like that, but I don't recall if it was fixed there already.


-- Walt

Windows 10 Home, version 2004 (19041.388),
   Desktop: 16GB memory, Intel Core i7-6700K @ 4.00GHz, GeForce GTX 970
   Laptop:  8GB memory, Intel Core i7-3625QM @ 2.30GHz, Intel HD Graphics 4000 or NVIDIA GeForce GT 630M
Affinity Photo 1.8.3.641 and 1.8.4.693 Beta   / Affinity Designer 1.8.3.641 and 1.8.4.693 Beta  / Affinity Publisher 1.8.3.641 and 1.8.4.687 Beta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

While I was trying to fix or find a workaround I found that if I HELD the ESC Key while using the Backspace and other keys, fixed the issue. 

Not sure, if this will come back or not VERY ODD Indeed!


Windows 10 64bit OS Build 17134.345 Version 1803
Intel(R) Core(TM) i7-4770K CPU @ 3.50GHz
32.0 GB RAM
Pen Support

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi DoctorMicro,

Have you been able to reproduce this at all or did it just happen the once? If it is reproducible could you record a screen video showing the issue, or attach some screenshots if a video is not possible.

I've just tried it myself but have not been able to reproduce it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Due to the fact that Boris Johnson is now our Prime Minister, punctuation, spelling and grammar will never be worried about ever again.  We now have far bigger problems to be worried about.

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, carl123 said:

Thanks for that - it most definitely looks like the same issue. The original steps reported have been fixed and no longer produce that result in Publisher (and cannot be done in Designer), however it sounds as though the root cause has not been fixed.

Much like the other issue we'll need to see exactly what DoctorMicro is doing to get the reproducible steps, so a video (or well described steps) will help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.