Jump to content
Wosven

Issue with color picker (brush + [alt])

Recommended Posts

Hi,

When using a brush in pixel persona, if using the key "Alt" to pick a color:

  •  I only pick white color + opacity 0 with the manifying picker.
  • If I don't move/drag, and there's no manifying picker it selects a color.

I can't pick a color when using the vector brush and using the key "alt" (it's the same with AD 1.5.123).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Wosven,

I believe the issue with only picking white (well it was picking other colours, but was massively offset) has now been fixed in .184. As far as I know the magnifier should only appear when you start dragging (to avoid accidentally picking colours you might not want).

Regarding the Colour picker not working with the Vector Brush I'll get that reported to development.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks @Sean P

The pixel brush is fixed now :)
There's no color picker with the vector one (in AD 1.6.5.123 or Beta) using Alt key.

On 11/21/2018 at 4:09 PM, SrPx said:

Scratch…

It behave the same as in APhoto. I wouldn't mind it if it wasn't laggy, but smaller and with no effets (only a bigger circle with a ligth black border and the centered square). What I find anoying is to have to drag on the canvas for it to appear (lag) and being able to select a color.

Perhaps there's something to find to improve it, it can be usefull.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×