Jump to content
Our response time is longer than usual currently. We're working to answer users as quickly as possible and thank you for your continued patience.

Set the white balance with the color picker.


Recommended Posts

  • 2 weeks later...

You can already set the white balance by simply clicking on a spot in the picture (You must have opened white balance). I do so very often (therefore You do not need a separate color picker).

Win10 HP i7 - AD (Win), AP (Win), APub (Win), AD (iPad), AP (iPad),
Affinity Photo for iPad Pro - the best app I ever had
excuse my bad English

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
  • 4 weeks later...

How do you mean click anywhere I wonder? Nothing happens if I choose white balance in develop persona, select a pixel layer and click anywhere. Is there anything you need to do to activate this functionality?

iOS 13.3, latest version of Affinity Photo for iPad.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Shifts said:

How do you mean click anywhere I wonder? Nothing happens if I choose white balance in develop persona, select a pixel layer and click anywhere. Is there anything you need to do to activate this functionality?

Are you working on a RAW photo or an already-developed one?

-- Walt

Desktop:  Windows 11 Home, version 21H2 (22000.613) 64GB memory, AMD Ryzen 9 5900 12-Core @ 3.00 GHz, NVIDIA GeForce RTX 3090 
Laptop:  Windows 10 Home, version 21H2 (19044.1706) 32GB memory, Intel Core i7-10750H @ 2.60GHz, Intel UHD Graphics Comet Lake GT2 and NVIDIA GeForce RTX 3070 Laptop GPU.
        Affinity Photo 1.10.6 (.1665) and 2.0.0 / Affinity Designer 1.10.6 (.1665)  and 2.0.0 / Affinity Publisher 1.10.6 (.1665)  and 2.0.0
iPad Pro M1, 12.9", iPadOS 16.1.1, Apple Pencil 2, Magic Keyboard

      Affinity Photo 1.10.6 and 2.0.2 / Affinity Designer 1.10.6 and 2.0.2 / Affinity Publisher 2.0.2

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Any pointers on how to get the white balance tool working? I saw it working as described for me once, but have since then not be able to trigger this function again. About to report this as bug or broken functionality, but want to bump this topic again to see if someone can steer me in the right direction. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.