Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'liquify'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests, Suggestions & Discussions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 33 results

  1. The following workflow generates a wrong result: - open a jpg image - 'Anordnen'->'Vertikal Spiegeln' (German caption) - Open Liquify Persona - Use 'Move left' or 'Move forward' => Watch the result inside Liquify Persona - Click 'Anwenden' (German caption) => Watch the result in Photo Persona The performed liquify will be shown in the opposite direction
  2. Dear Sir & Madam, Would you tell me how I can reflect a change after pinch & punch tools ? After using blush on these tools, I cannot see any changes like a tutorial movie. Operating enviroment is Windows 7 Home with 64 bit. Best regards, Tadashi
  3. I've been using the Liquify persona and when I untick the Show Mesh checkbox, it hides it as it's supposed to. However, when I open another image and go to the Liquid Persona, the mesh displays but the checkbox is unticked. Is anybody else experiencing this?
  4. Hello again. This time I want to provide another round of suggetions for Affinity Designer Pixel Persona or for Affinity Photo for Windows: Important: - Clonning stamp/healing tool - Save selections for later use - Twist/Warp objects and textfields (like to fit a label in a bottle) - Content aware (to fill empty spaces with pixels from an image) - Effects (liquify, crystalize, clouds, etc.) - Create an editable shape from a selection and save the shapes - Dotted stroke style - Animator Persona (GIF) - Distort and Skew Tools - Save document settings (width, height, paper format, resolution, color mode) Optional: - 3D Persona (import and edit 3D models, .collada specifically from Blender) - Knife tool to cut shapes in a half - Numeric stepper or slider for the font size box - Polygonal Lasso/Selection Tool - Channels (R,G,B,Alpha, and delete/duplicate channels and making selections from them) I'm ready to purchase both AD and AP for Windows when they are released!
  5. 1. Liquify Persona -> Customize toolbar... = missing the "Space" and "Flexible Space" items 2. Develop Persona -> Customize toolbar... = missing the "Flexible Space" item Liquify Persona Develop Persona
  6. How can I change the far to big liquify tool in the "Photos Extension" of Affinity Photo? Appreciate any reply! :)
  7. After finding out that doing a levels adjustment opened a new layer, and I needed to toggle back to the background layer for the clone stamp tool to work I tried that and it worked fine. I then opened another image and went through the process again, levels adjustment, toggle to background, clone stamp tool. I then tried the Liquify Persona and when I dragged I could see the squares changing but the picture didn't change. I clicked on "apply" and left that and went back to "photo persona" and tried the burn tool. That didn't show any changes either even when I toggled between the layers. I then went to 'history' and saw all the adjustments I had made 'in theory' but the image hadn't changed. I clicked command-Z a few times and then saw the zoom option and changed the zoom to 100% from 125% [it was a small file]. Suddenly all my adjustments happened all at once, the liquify and all the burning I had attempted showed on the image. After that the burn tool worked like it should and I could see the adjustments as I was making them. My iMac is two weeks old so I don't think there is a speed issue there.
  8. I have the full version of affinity photo. I used (played) with liquify persona a lot and pushing almost every button just to see what it does. It's working great. I then click on apply I go back to dev persona (where I was just before) I want to go on photo persona. I click on photo persona it tells me to "develop" the picture. I click develop I'm back on the liquify persona. It doesn't go on the photo persona. did I miss something or is it a bug ?
×