Jump to content

Recommended Posts

I have the image "87" and the white lines are dotted, but when i want to upload to android studio, doesn't works, like image "88"
I been tried all of kinds of export, or is like an specific export?

87.jpg

88.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, UUPablo said:

I have the image

Image format? PNG/JPEG/TIFF? 


Affinity Store: Designer 1.7.2.471, Photo 1.7.2.471, Publisher 1.7.2.471.
Windows 10 Pro, Version 1903, Build 18362.295.
Latitude E5570, i5-6440HQ 2.60 GHz, 8 GB, Intel HD Graphics 530, 1920 x 1080.
OptiPlex 7060, i5-8500 3.00 GHz, 16 GB, Intel UHD Graphics 630, Dell P2417H 1920 x 1080.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi UUPablo,

Welcome to the forums :)

Could you please confirm the file format you're exporting to, to import this design into Android Studio?

Psenda, I believe OP was referring the to his first screenshot of AD, as this is called "87.JPG" - but I may be wrong!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Quote

<?xml version="1.0" standalone="no"?>
<svg width="200" height="150" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1">
  <path d="M 10 75 Q 50 10 100 75 T 190 75" stroke="black"
    stroke-linecap="round" stroke-dasharray="5,10,5" fill="none"/>
  <path d="M 10 75 L 190 75" stroke="red"
    stroke-linecap="round" stroke-width="1" stroke-dasharray="5,5" fill="none"/>
</svg>

See also the SVG attribute description here ...


☛ Affinity Designer 1.7.1 ◆ Affinity Photo 1.7.1 ◆ OSX El Capitan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×