Jump to content
Sign in to follow this  
Nazario

Palettes practically unusable across the 1.7.0 suite

Recommended Posts

I have no end of problems with the palettes across the affinity suite since 1.7 update. Ive shown some in Photo in another thread. This is for Designer. I just can't use the apps anymore just at the point I was looking to take them on properly now the full suite is ready. :(

 

Screenshot 2019-06-09 at 17.12.05.png

Screenshot 2019-06-09 at 17.12.00.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you tried clearing the user data by holding down the Control Key during startup of the Program until Clear User Data shows up? Just keep the first three boxes ticked and hit Clear. This is good to do when weird stuff happens.


MacBook Pro (13-inch, Mid 2012) Mac OS 10.12.6 || Mac Pro (Late 2013) Mac OS 10.14.5

Affinity Designer 1.7.2 | Affinity Photo 1.7.2 | Affinity Publisher 1.7.2 | Affinity Designer Beta 1.7.2.2 | Affinity Photo Beta 1.7.2.151 | Affinity Publisher Beta 1.7.2.458

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.