Jump to content
You must now use your email address to sign in [click for more info] ×

V2.0 Whitebalans


wim

Recommended Posts

Quote

I don't know if this is already reported to you; I work Traf Windows 11, The arrows of the white balance slide do not work in AP V2.0 (RAW)

They work fine for me in V2 Affinity Photo on Mac Monterey 12.6.1, maybe other windows users can comment. (Ze werken prima voor mij in V2 Affinity -foto op Mac Monterey 12.6.1, misschien kunnen andere Windows -gebruikers commentaar geven.)

iMac 27" 2019 Somona 14.3.1, iMac 27" Affinity Designer, Photo & Publisher V1 & V2, Adobe, Inkscape, Vectorstyler, Blender, C4D, Sketchup + more... XP-Pen Artist-22E, - iPad Pro 12.9  B| (Please refrain from licking the screen while using this forum)

Affinity Help - Affinity Desktop Tutorials - Feedback - FAQ - most asked questions

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, wim said:

De pijlen van de witbalansschuif werken niet in AP V2.0 (raw)

Just to clarify, it's not the slider arrows, but the spin button (up-down) arrow in Develop Persona, and only for the Temperature setting.
But the arrows somehow work/react - look at the response in the Histogram, only the numerical value of the temperature and the position of the slider are not updated. And the arrow only responds to clicks.

Edited by Pšenda

Affinity Store (MSI/EXE): Affinity Suite (ADe, APh, APu) 2.3.1.2217
Dell OptiPlex 7060, i5-8500 3.00 GHz, 16 GB, Intel UHD Graphics 630, Dell P2417H 1920 x 1080, Windows 11 Pro, Version 23H2, Build 22631.2506.
Dell Latitude E5570, i5-6440HQ 2.60 GHz, 8 GB, Intel HD Graphics 530, 1920 x 1080, Windows 11 Pro, Version 23H2, Build 22631.2506.
Intel NUC5PGYH, Pentium N3700 2.40 GHz, 8 GB, Intel HD Graphics, EIZO EV2456 1920 x 1200, Windows 10 Pro, Version 21H1, Build 19043.2130.

Link to comment
Share on other sites

Reported here...

 

To save time I am currently using an automated AI to reply to some posts on this forum. If any of "my" posts are wrong or appear to be total b*ll*cks they are the ones generated by the AI. If correct they were probably mine. I apologise for any mistakes made by my AI - I'm sure it will improve with time.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • Staff

The issue "Unable to scroll or use the arrows on the White Balance field in Develop Persona" (REF: AFP-5659) has been fixed by the developers in internal build "2.1.0.1720".
This fix should soon be available as a customer beta and is planned for inclusion in the next customer release (this build is not yet available).
Customer beta builds are announced here and you can participate by following these instructions.
If you still experience this problem once you are using that build version (or later) please reply to this thread including @Serif Info Bot to notify us.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.