Jump to content
Our response time is longer than usual currently. We're working to answer users as quickly as possible and thank you for your continued patience.

Setting Median Blur to negative values crashes Affinity Photo/ APub


iuli
 Share

Recommended Posts

Reminds me to the similar bug on windows / defringe filter which crashes the app when using mouse scroll wheel and (by accident) getting below zero. To my memory it was never fixed, but i stopped using the windows version so not sure.

negative values should be filtered as unsuitable input, but Affinity has its large set of issues e.g. showing -0 or -0.0 in many numeric input fields whee a positive sign would be correct. 
 

 

Mac mini M1 A2348

LG34WK950U-W, calibrated to DCI-P3 with LG Calibration Studio / Spider 5

iPad Air Gen 5 (2022) A2589

Special interest into procedural texture filter, edit alpha channel, RGB/16 and RGB/32 color formats, stacking, finding root causes for misbehaving files, finding creative solutions for unsolvable tasks, finding bugs in Apps.

 

Link to comment
Share on other sites

 crashes almost every blur filter 

Mac mini M1 A2348

LG34WK950U-W, calibrated to DCI-P3 with LG Calibration Studio / Spider 5

iPad Air Gen 5 (2022) A2589

Special interest into procedural texture filter, edit alpha channel, RGB/16 and RGB/32 color formats, stacking, finding root causes for misbehaving files, finding creative solutions for unsolvable tasks, finding bugs in Apps.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Moderators

Hi @iulian,

Thanks for your report and our sincerest apologies for the delayed response here. We are exceptionally busy following the release of V2 and we thank you for your continued patience and understanding here.

I can confirm I've been able to replicate this issue here and I'm getting it logged with our developers for you now :)

On 12/4/2022 at 8:28 AM, NotMyFault said:

Reminds me to the similar bug on windows / defringe filter which crashes the app when using mouse scroll wheel and (by accident) getting below zero. To my memory it was never fixed, but i stopped using the windows version so not sure.

Just to verify, this was fixed for Windows 2.0.0, however due to the differences in the way this value can be entered on the iPad, it seems this was not covered by this fix.

I hope this clears things up!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.