Jump to content
FraGar

Bug in importing/pulling afstyles

Recommended Posts

Can you give more information about what's happening when you try? 

Perhaps a screenshot of the problem, too?

And are you talking about a problem importing styles or applying them?


-- Walt

Windows 10 Home, version 2004 (19041.388),
   Desktop: 16GB memory, Intel Core i7-6700K @ 4.00GHz, GeForce GTX 970
   Laptop:  8GB memory, Intel Core i7-3625QM @ 2.30GHz, Intel HD Graphics 4000 or NVIDIA GeForce GT 630M
Affinity Photo 1.9.1.979 and 1.9.1.979 Beta   / Affinity Designer 1.9.1.979 and 1.9.1.971 Beta  / Affinity Publisher 1.9.1.979 and 1.9.1.967 Beta

Share this post


Link to post
Share on other sites

It happens when I try to pull a style in to let's say a ellipse, it do not do anything. There is no filling out in the selection. 

And you can see the writing in the top left corner is what pop up when I try to pull it. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the clarification.

I'm not sure what's happening. I see that text, too, but for me the style is applied.

I'll mention that you don't need to drag a style to an object. Just select the object, and click on the style in the Styles panel.

 


-- Walt

Windows 10 Home, version 2004 (19041.388),
   Desktop: 16GB memory, Intel Core i7-6700K @ 4.00GHz, GeForce GTX 970
   Laptop:  8GB memory, Intel Core i7-3625QM @ 2.30GHz, Intel HD Graphics 4000 or NVIDIA GeForce GT 630M
Affinity Photo 1.9.1.979 and 1.9.1.979 Beta   / Affinity Designer 1.9.1.979 and 1.9.1.971 Beta  / Affinity Publisher 1.9.1.979 and 1.9.1.967 Beta

Share this post


Link to post
Share on other sites

I agree that the text is confusing; perhaps that's a bug in the beta, but we'll have to wait for something from Serif about it. Thanks for noticing and reporting it :)


-- Walt

Windows 10 Home, version 2004 (19041.388),
   Desktop: 16GB memory, Intel Core i7-6700K @ 4.00GHz, GeForce GTX 970
   Laptop:  8GB memory, Intel Core i7-3625QM @ 2.30GHz, Intel HD Graphics 4000 or NVIDIA GeForce GT 630M
Affinity Photo 1.9.1.979 and 1.9.1.979 Beta   / Affinity Designer 1.9.1.979 and 1.9.1.971 Beta  / Affinity Publisher 1.9.1.979 and 1.9.1.967 Beta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi FraGar,

This is something we're aware of and is with development to be fixed. Currently its not possible to drag a style as you get the behaviour you're seeing, along with some difficulties that might require you to double click a style to get it to apply rather than single click.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.