Jump to content
abn5x

1.8.4.3 Dragging node fast - causes visual glitches and stucking nodes

Recommended Posts

Just off the top of my head, is this because your mouse got near the edge of the view (and hence, we hide the tool as we slightly pan the screen?)

Matt

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, MattP said:

Just off the top of my head, is this because your mouse got near the edge of the view (and hence, we hide the tool as we slightly pan the screen?)

Matt

Yes, it happens when the mouse is near the view's edges, didn't notice that because the stroke was set to 0. When set to something visible, the stroke still moves but the path disappears, though sometimes the blue path freezes while the black stroke still moves.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, MattP said:

I can see why it's doing this behaviour then - it's deliberate, but possibly not hugely helpful in the Node Tool? :)

yes, in the node tool it's not quite helpful :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.