Jump to content
Sign in to follow this  
k_au

Can't find brush or style used on active vector

Recommended Posts

Using AfDes 1.8.3.641 on Win10 x64

When using different brushes or styles on vectors, it is not possible to find out later, what brush or style has been used.

To test: Draw a few lines with various brushes, use some styles. In the panels, the currently active brush or style will be highlighted.

If you select an existing vector, the panels do not switch to the brush or style that was used on that vector.

As the discussion below shows, there seems to be no way to get at that information. This should be seen as a bug.

See also 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.