Jump to content

Recommended Posts

I have now by using 1.8.2 several programm crashes by most simple things.
No reports are made, I have to close AP with ctrl+alt+del other way not possible. mouse or pen are active but no tool or other button is responding.


Windows 10. 64 bits.  Intel core i5 - 4570 cpu , 3.2 Ghz.
Ram: 28 GB -  27" and 24" screens
Nvidea 1050 TI Gpu - XP-Pen star03
Affinity Photo - Designer -  ArtRage 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey studio97,

It sounds like you may be hitting a bug many people have been reporting.

Do you ever copy/paste from the internet into Affinity? We finally found a recipe this morning for objects appearing to be frozen on the canvas and a restart is the only way to fix it. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm getting a crash right after starting the program. It loads, gets to the start screen, and then crashes. I don't get an error report or anything.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Quote
1 hour ago, JBanner said:

I'm getting a crash right after starting the program. It loads, gets to the start screen, and then crashes. I don't get an error report or anything.

 

Well, nevermind. Upon a restart, it now works.

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 hours ago, Chris B said:

Hey studio97,

It sounds like you may be hitting a bug many people have been reporting.

Do you ever copy/paste from the internet into Affinity? We finally found a recipe this morning for objects appearing to be frozen on the canvas and a restart is the only way to fix it. 

I use sometimes a stockphoto yes, but also happen with use a PS brushe small or big no different.


Windows 10. 64 bits.  Intel core i5 - 4570 cpu , 3.2 Ghz.
Ram: 28 GB -  27" and 24" screens
Nvidea 1050 TI Gpu - XP-Pen star03
Affinity Photo - Designer -  ArtRage 6

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, studio97 said:

I use sometimes a stockphoto yes, but also happen with use a PS brushe small or big no different.

Probably two different issues there and I believe we have discussed the Photoshop brushes in previous threads. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, I found the same problem, during normal retouch work program hangs  and I need to close it and I'm losing all of my work.

It happens several times so far.


Hellpppp and do something

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Chris B said:

Probably two different issues there and I believe we have discussed the Photoshop brushes in previous threads. 

I know... To day I could work in it without problems. :)


Windows 10. 64 bits.  Intel core i5 - 4570 cpu , 3.2 Ghz.
Ram: 28 GB -  27" and 24" screens
Nvidea 1050 TI Gpu - XP-Pen star03
Affinity Photo - Designer -  ArtRage 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

and today's again three times i had to start all over from the scratch.
Do something please, I keep saving the project but it's impossible to do this after each step...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.