Jump to content
Guest

Hang running 1.7.0.178 (split)

Recommended Posts

Guest

Hello,

This is the first time this has happened to me but this time the Beta is unusable on my machine, I have been testing since yesterday and when the software manages to open (not every time), it is enough if I choose a tool for it to lock, I am then forced to stop with the task manager.

I know I have a small configuration but still, not being able to even draw a simple rectangle seems incredible to me and I have no intention of changing machines at the moment.

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, reglico said:

Hello,

This is the first time this has happened to me but this time the Beta is unusable on my machine, I have been testing since yesterday and when the software manages to open (not every time), it is enough if I choose a tool for it to lock, I am then forced to stop with the task manager.

I know I have a small configuration but still, not being able to even draw a simple rectangle seems incredible to me and I have no intention of changing machines at the moment.

When you experience a hang, you can create a crash dump via Task Manager, and upload it to Dropbox or similar, then we can take a look at the hang.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
16 minutes ago, Mark Ingram said:

Thanks - I think you might need to get the sharing URL for that file, as it requires me to login to download it. Was it crashpad_handler that was hanging?

Sorry Mark, I apparently have a problem with Dropbox, I give you a download link on another site.

https://mon-partage.fr/f/iLsY9r3m/

Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Hello Mark,

Sorry for the late answer, I had left the Beta aside and I hadn't come back to this post since Thursday.

I sent you the only file I found in the task manager but I may not have looked in the right place.

I tried again today and everything went well, I had no blockages, the Beta version worked normally, unlike last Wednesday and Thursday.

Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Hello,

I just downloaded the Beta (1.7.0.188) and it crashes at launch, like the previous version last Wednesday and Thursday.

AD Beta.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
43 minutes ago, reglico said:

Hello,

I just downloaded the Beta (1.7.0.188) and it crashes at launch, like the previous version last Wednesday and Thursday.

AD Beta.png

Hi, if you right click "Affinity Designer Beta" (the one at the bottom, that says 'Pas de réponse') and choose the French equivalent of 'Create dump file'.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Hello Mark,

The emptying operation apparently runs in a loop and does not end, the file remains empty after several attempts.

Vidage AD_2.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Thanks for the clarification, I wasn't looking in the right place.

I can't attach the file directly, the file address (in the TEMP folder) is not recognized. If I make a copy of the file and move it to another location on the disk, I get a message that the file no longer exists in its original folder.

I've wasted enough time with this story, I'll see if I'll have a better chance with a future version, but for now I stop getting upset about this problem, thanks for the help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×