Jump to content
StuartRc

[1.9.0.791] Vector Brush not initiating

Recommended Posts

Hi,

Thanks for the update

Installed Ok but the Vector brushes seem to default to a simple line or basic brush


AD 1.8.5.703+ Beta AD 1.9.0.903rc2 | APh 1.8.5.703 + Beta AP 1.9.0.903rc2
APu 1.8.5.703 +Beta Apu 1.9.0.902

OS:Windows 10 Pro 20H2 OS Build 19042.685 + Windows Feature Experience Pack 120.2212.551.0
Rig:AMD FX 8350 and AMD Radeon (R9 380 Series) Settings Version 20.11.2 
Radeon Settings Version 2020
20.1.03) + Wacom Intuous 4M with driver 6.3.41-1

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 hours ago, StuartRc said:

Hi,

Thanks for the update

Installed Ok but the Vector brushes seem to default to a simple line or basic brush

I have the same problem. The vector brush does not initiate here, too.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/16/2020 at 1:36 AM, nasu wong said:

Can I download for now on window,the vector brush fixed?

There is nothing stopping you downloading the beta...it is however an issue with the vector brushes... I am sure it will be resolved in due course...It has already on the Mac!

 


AD 1.8.5.703+ Beta AD 1.9.0.903rc2 | APh 1.8.5.703 + Beta AP 1.9.0.903rc2
APu 1.8.5.703 +Beta Apu 1.9.0.902

OS:Windows 10 Pro 20H2 OS Build 19042.685 + Windows Feature Experience Pack 120.2212.551.0
Rig:AMD FX 8350 and AMD Radeon (R9 380 Series) Settings Version 20.11.2 
Radeon Settings Version 2020
20.1.03) + Wacom Intuous 4M with driver 6.3.41-1

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Has this issue been resolved or should I downgrade to the previous beta version? I'm unable to apply any vector brush style to the stroke of shapes drawn in Windows AD beta. The document is incompatible with the regular (non-beta) version so I'm basically stuck. Please release a fix asap.

Share this post


Link to post
Share on other sites
59 minutes ago, IndieGuy said:

Has this issue been resolved or should I downgrade to the previous beta version? I'm unable to apply any vector brush style to the stroke of shapes drawn in Windows AD beta. The document is incompatible with the regular (non-beta) version so I'm basically stuck. Please release a fix asap.

I am sure it will be fixed shortly...with regards to the document...not opening...you can copy/paste between files (artboards/layers/groups/objects)


AD 1.8.5.703+ Beta AD 1.9.0.903rc2 | APh 1.8.5.703 + Beta AP 1.9.0.903rc2
APu 1.8.5.703 +Beta Apu 1.9.0.902

OS:Windows 10 Pro 20H2 OS Build 19042.685 + Windows Feature Experience Pack 120.2212.551.0
Rig:AMD FX 8350 and AMD Radeon (R9 380 Series) Settings Version 20.11.2 
Radeon Settings Version 2020
20.1.03) + Wacom Intuous 4M with driver 6.3.41-1

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, nasu wong said:

AD 1.9.0.815 Vector brushes still not working.

Hi Nasu,

Unfortunately we're aware of that - the fix has yet to be merged in with the Windows project. Please keep an eye on the fix list for builds as it should be on there when fixed. Rest assured we haven't forgotten about it though!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.