Jump to content
Our response time is longer than usual currently. We're working to answer users as quickly as possible and thank you for your continued patience.

Recommended Posts

Works here on Mac OS 10.14.6, all I can think of is that you have moved the panel out of view at some point and it is showing up offscreen. Do you use multiple monitors, or has the file been worked on a machine with multiple monitors? Can you call it up if you place the adjustment some other place in the layers?

Mac Pro (Late 2013) Mac OS 11.7.1 
Affinity Designer 2.0.0 | Affinity Photo 2.0.0 | Affinity Publisher 2.0.0 | Beta versions as they appear.

I have never mastered color management, period, so I cannot help with that.

Link to comment
Share on other sites

40 minutes ago, Old Bruce said:

Works here on Mac OS 10.14.6, all I can think of is that you have moved the panel out of view at some point and it is showing up offscreen. Do you use multiple monitors, or has the file been worked on a machine with multiple monitors? Can you call it up if you place the adjustment some other place in the layers?

I do have a multi-monitor setup BUT it works normally when the adjustment layer is not under that picture in the picture frame. It can be seen in the video that the ajustment slider appears and suddenly disappears.

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Caliente said:

I do have a multi-monitor setup BUT it works normally when the adjustment layer is not under that picture in the picture frame. It can be seen in the video that the ajustment slider appears and suddenly disappears.

I can reproduce it in v184, too. Seems to happen with two monitors, but regardless of Separate Mode. The adjustment options window pops-up when the layer gets created + disappears but it is not hidden/covered by panels if I move them away. It's rather the layer position in a master layer in not-Detached mode that prevents the panel to stay. As a workaround for accessing the adjustment you need to detach the master layer.

It's a logged issue.

 

macOS 10.14.6, MacBookPro Retina 15" + Eizo 27"

Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, thomaso said:

I can reproduce it in v184, too. Seems to happen with two monitors, but regardless of Separate Mode. The adjustment options window pops-up when the layer gets created + disappears but it is not hidden/covered by panels if I move them away. It's rather the layer position in a master layer in not-Detached mode that prevents the panel to stay. As a workaround for accessing the adjustment you need to detach the master layer.

It's a logged issue.

 

Thanks for letting me know. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.