Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'placed image'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. When placing smaller images into existing multi-layer Photo image, I sometimes see the frame edges visible as annoying thin white lines (sometimes dashed). I have tried copying and pasting, using File: Place, or dragging icon, but nothing seems to help. See attached JPEG, note line between red arrows. It doesn't seem to happen consistently, varying from one placed image to another; remains after import into Photoshop. I cure it using Inpainting brush tool but should I need to do this? Use is for large, fine art print. Late 2012 Mac Mini, 16 GB Ram, OS 10.14.6. Affinity Photo 1.8.3 intended to replace Photoshop CS6.
  2. Hey So I’m a relatively new user so can’t claim my memory serves correct, but I’m pretty sure the single finger gesture (no not that one) constrained proportions of a placed image, now it’s not, or never has, and I’m eyeballing it. Any info would be appreciated. Cheers edit... in infinity photo, dragging to place image automatically constrains proportions, the single finger allows free form so I’m assuming it’s the same with designer... this makes me think it’s a bug.
  3. Hi, I don't seem to find how I can view the file path of an existing placed image. There's the "Replace image" button but it doesn't take you to original directory. Cheers – Timber
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.