Jump to content
StuartRc

[AD 1.7.3.481] Stabiliser option still active when switched off

Recommended Posts

Hi

There seems to be an intermittent bug with the brush tool and the toggling of the Stabiliser option on the Context Menu...I noticed something a bit odd yesterday when the position of the brush nozzle was 'painting' outside the circle when you drag.

Working in Raster Persona with brushes
File size is 500mm x 500mm (black and white) with multiple layers
Old Wacom - as signature.

Select and draw with brush/toggle Stabiliser/ use it/ switch back off....but as you can see from the video the Stabiliser seems to be still active but not showing the connecting line until the settings are changed again.

Little video as attached (a bit longer than it needed to be)...but needed to find out whether disappears if increased brush size

 


AD 1.7.3 + Beta AD 1.8.0.486 | APh 1.7.3 + Beta AP 1.8.0.486
APu 1.7.3 +Beta Apu 1.7.3.475

OS:Windows 10 Pro 1903 OS Build 18362.387
Rig:AMD FX 8350 and AMD Radeon (R9 380 Series) Settings Version 19.09.3(Adrenalin 2019, 
Radeon Settings Version
19.1.1) + Wacom Intuous 4M with driver 6.3.35-3

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.