Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

I recently updated my pad to IOS 13 beta. when using Designer all my brushes that I have imported are gone. When I try to import them again threw the brush tab. I go to my iCloud go to the folder they are in. But they are all grayed out and I can not select them. I’ve tried selecting them in the iCloud drag and drop and that won’t work either. Please help

Edited by Wilton33311

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pixel Brush, see in Pixel tool (APhoto or Pixel Persona in ADesigner). 


Affinity Store: Affinity Suite (ADe, APh, APu) 1.7.3.481.
Windows 10 Pro, Version 1903, Build 18362.418.
Dell Latitude E5570, i5-6440HQ 2.60 GHz, 8 GB, Intel HD Graphics 530, 1920 x 1080.
Dell OptiPlex 7060, i5-8500 3.00 GHz, 16 GB, Intel UHD Graphics 630, Dell P2417H 1920 x 1080.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Wilton33311 said:

not to be the same???

Vector brush is visible in vector application (ADesigner Draw/Designer Persona), pixel brush in pixel application (APhoto and ADesigner Pixel Persona). 


Affinity Store: Affinity Suite (ADe, APh, APu) 1.7.3.481.
Windows 10 Pro, Version 1903, Build 18362.418.
Dell Latitude E5570, i5-6440HQ 2.60 GHz, 8 GB, Intel HD Graphics 530, 1920 x 1080.
Dell OptiPlex 7060, i5-8500 3.00 GHz, 16 GB, Intel UHD Graphics 630, Dell P2417H 1920 x 1080.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This might have something to do with running a beta version of iOS on your iPad. Beta versions are not fully tested & may include bugs or missing features. (The whole idea of a beta is to let those outside the company test it & encourage them to report bugs & such.)

If possible, you might want to try uninstalling the beta & reverting to the current non-beta version, but that isn't always possible.

Another possibility is to make sure you have the latest beta version installed -- a few days ago Apple released an updated version of the iOS 13 beta.  


Affinity Photo 1.7.3, Affinity Designer 1.7.3, Affinity Publisher 1.7.3; macOS High Sierra 10.13.6 iMac (27-inch, Late 2012); 2.9GHz i5 CPU; NVIDIA GeForce GTX 660M; 8GB RAM
Affinity Photo 1.7.3.155 & Affinity Designer 1.7.3.1 for iPad; 6th Generation iPad 32 GB; Apple Pencil; iPadOS 13.1.2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.