Jump to content
nwhit

Bug 238 - Hyperlink Studio Pane Will Not Open

Recommended Posts

Can't get the pane to open. Have restarted the app a couple times, created a new blank doc, etc. 


--------------------

iMac (Retina 5K, 27-inch, 2017) • Radeon Pro 580 8192 MB • macOS High Sierra

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try View > Studio > Reset Studio first or if that doesn't help then close Publisher and hold down the Ctrl (or Cmd) key (not sure which is correct for Mac) while restarting it, then do a Reset leaving the first 3 items checked.


-- Walt

Windows 10 Home, version 1903 (18362.356), 16GB memory, Intel Core i7-6700K @ 4.00Gz, GeForce GTX 970
Affinity Photo 1.7.3.481 and 1.8.0.486 Beta   / Affinity Designer 1.7.3.481 and 1.8.0.486 Beta  / Affinity Publisher 1.7.3.481 and 1.8.0.499 Beta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, just cross-posted in the Features forum. Reset Studio did the trick, whilst also destroying the very comfortable setup I had! They really need to be add the ability to save Studio setups as presets as in other software.


--------------------

iMac (Retina 5K, 27-inch, 2017) • Radeon Pro 580 8192 MB • macOS High Sierra

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.