Jump to content

Recommended Posts

I have problem by typing directly some characters in a text frame. It is apostroph (') and tilde (~). Apostroph gives (›) instead and I need to type tilde twice (or type once and then spacebar). When I type twice I get two tilde characters. I have checked other characters and everything looks ok. I am using a desktop computer on windows10 and a swiss-french keyboard.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, for tilde I get them. So it is not a specific problem for AF Publisher. But the apostroph is still a real problem !!! As you mention you have similar problems with other characters. Hoping someone from developers team will take that problem in account. Otherwise we will have to post on another forum.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The mark that you get when you type ' looks like a close single  quote mark used in some languages. Do you also get ‹ when typing ' before a word?

If so, this looks like the expected behaviour for smart quotes. 


AMD A10-6800K, with Radeon HD Graphics 4100 GHz

8 Gb on Windows 10 64-bit build 17763.316 •  My Free OpenType Fonts

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes it is a kind of single quote mark. I obtain it immediately after typing once. Problem for me is that there is no way to type apostroph (') while inside AF Publisher. This is really annoying because in French we use apostroph quite in every sentence !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×