Jump to content
eas

Blurry Clone Brush Tool selection with Global Sources

Recommended Posts

Hi all,

I am having a problem with the Clone Brush Tool. When I select a region of one image with the Clone Brush Tool to be used as Global Source, the cloned region is now blurry; however, if I change from Global to Current Layer, the cloned region is now as sharp as the original. I do not recall ever having this problem before upgrading to Affinity Photo 1.6.11, which I am running on a Late 2016 MacBook Pro 13" with Touch Bar running MacOS Mojave 10.14. Could anyone please help? Thank you very much.

Sincerely,

eas

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi eas,

Welcome to the forum.

We're aware of similar issues with the Clone Tool and the use of Global Sources, these have been passed over to our developers to look into.


iMac 27" 5k macOS 10.13 - MacBook Pro macOS 10.13 - iPad Pro 12.9" 256GB

Affinity Photo Tutorials / Affinity Designer Tutorials / Affinity Photo for iPad

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you very much for the prompt and helpful reply, Lee D! Looking forward to a resolution of this issue! Thanks very much.

Best regards,
eas

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×