Jump to content

pauldraws

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

  1. Just wanted to bump this topic to say there's still interest in Publisher on iPad Yes, I can open publisher files in AfPhoto, but it saves the files differently and everything is out of place when I re-open them in Publisher on desktop. Please hurry on that overdue iPad version! Sincerely, A committed Affinity evangelist
  2. The "Force Pixel" alignment button was certainly the fix for me, but it's good to know there is also a preset for Pixel Work in the menu. Also, the comments about just using vector instead were super unhelpful. Thanks!
  3. Anyone know why my cursor is never correct when I choose the lasso tool? See video attached. I select the lasso tool, but the cursor is the white hand. When I press control to add more lasso strokes, the cursor turns into the plus sign with four arrows. Any help would be greatly appreciated! Paul Running Affinity Photo 1.9.0 Mac OS Big Sur 11.2.1 2021-02-15_11-09-54.mp4
  4. Is 2020 still the expected date for the iPad version of Publisher?
  5. Attached are a few photos from Publisher, and one photo from Affinity Photo. The two that say "ON," "OFF" were done in Publisher under the Photo Persona. I used the lasso tool do draw a circle and then filled it in with the paint bucket tool. "ON" means, the lasso tool was used with anti-aliasing turned on, and "OFF" is with it turned off. As you can see both ways delivered the same results. Also included is a comparison between the stand-alone Affinity Photo program and Affinity Publisher - Photo Persona. I turned off anti-aliasing in Afphoto and got a really nice jagged edge with no extras around the edges. I then copied and pasted that image into Publisher and got downgraded results with artifacts all over the edge of the drawing. Is there a fix for this so that I can have solid jagged edges in Publisher? Thanks, Paul
  6. I've been having this weird issue when my screen is maximized. I try to move my layers up and down, but when I do they only form sub layers. If I don't have my window maximized the problem goes away. I've attached a video of this occurance. 2020-05-20_09-59-59.mp4
  7. I'm in conversation with Wacom. They seem to think this is a driver issue. It happens not only with Affinity Photo and Deisgner, but also when I use Clip Studio Paint.
  8. Here is a video. I'm using the basic round brush. You'll notice when I start to draw the second guy's face, the brush skips a little bit on a few places. This is mild compared to what it does most of the time. 2020-04-21 09-20-15.mp4 2020-04-21_09-20-15.mp4
  9. For some reason the Paintbrush Tool in Affinity Photo is skipping occasionally when I draw with it. You can see from the attached photo a gap between two of the lines. This happened when I was drawing a line straight through, but without lifting my pen, the brush skipped over a large gap. All of my software and drivers are up to date and I am using: Affinity Photo 1.8.3 MacOS 10.15.4 WACOM Cintiq Pro 24 Thanks for your help, Paul
  10. I just updated to Affinity Photo 1.7.2 When I drag a .jp2 file into my document, the entire program just quits on me. I then get the notification that Affinity Photo quit unexpectedly. ***works fine when draggin .png and .jpg files into a doccument*** I'm using MacOS High Sierra 10.13.6 Attached is a video of what happens. 2019-08-28 09-42-43.mp4
  11. Hey, I'm still having this problem occasionally. Has there been a solution to this yet? Thanks, Paul
  12. Thanks for your response! Even when I create a new Save As file it does this. Not every time, but often.
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.