Jump to content

Recommended Posts

Have win 10 ...Affinity crashes at start up before the welcome screen 3 times out of 5....Works ok when it works.

I have dual graphic processors in my lap but it crashes equally on them both...seems to be related to the upgrade in someway but when I used an older version it still crashed . However Win 10 has also been upgraded to the latest build and I am now running the latest Affinity bata...Still crashing....Am at a loss

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey jimalba, welcome to the Affinity Forums.

Would you be able to attach a crash report (or a few) to see if we can see where you are crashing? You can find them here:
%AppData%\Affinity\Photo\1.0 (Beta)\CrashReports\reports

It may be worth installing the beta which you can find here to see if your crash has been fixed. Unfortunately the 1.7.1 update introduced a few stability issues which have mostly been taken care of in the beta.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.