Jump to content

Recommended Posts

Please bear with me:  I'm a newbie to Affinity AND to photo editing in general.  The main reason I got this Affinity was to be able to remove objects from pictures.  For some reason I can't get the inpainting brush feature to work.  When I select it, and then try to shade the object nothing happens.

I am on the Background (Pixel) layer and it still doesn't work.  In the drop-down edit menu it is shaded so can't be clicked.

What am I doing wrong? 

Thanks for any help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Loliz,

As @sbp has asked, could you post a screenshot of your Affinity Window, when you've got the inpainting brush selected, that will help work out why it's not working :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.