Jump to content
RonSte

Scope doesn't display RGB-values of zero corretly

Recommended Posts

Dear Affinity Team,

first of all congratulation to this great peace of software and the corresponding tutorials! 

I stumbled across a minor bug regarding scope display.  

To point this out I created a grey scale test file ranging from 100% black to 100% white in steps of 25%.

Looking at the various RGB scopes the black value RGB(0,0,0) shows at 100% scale same as full white RGB(255,255,255) for all channels (Screenshot and test file attached).

You also see this when just adding a pure red to a blank image. It also shows blue and green at 100% despite the fact that they are actually zero.

Best wishes,

Ronald

TestRGBScope.png

TestRGBScope.afphoto

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.