Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'exit'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hello, I am having repeat difficulty rendering panorama's since latest update to 1.7.3.481 Continual repeat crash when rendering panorama's (regardless 50-350photos each) PC Specs: i5, 4670k, 4.1ghz (water cooled, temps under 75 Celcius when 100% cpu) 32gb DDR3 / 1600 (XMP 2400) Raid 0 2x1tb Windows/Program Raid 10 4x4tb (Source folder's) 4tb Spare drive (stand alone) RX590 8gb "fatboy series" AMD Video Card. 3x Benq 24" Displays (1920x1080). Windows 10 Latest updates. All drivers thoroughly up to date. Page file not on Raids, just the spare 4tb. Affinity Photo, i've set for 8, 16, or 24gb's (it uses upwards to 28gb's if I max it of the original ram, before page). Still same issue. Right now I have 4x "pano" source folders, (1,2,3, & 4). All Source files are JPG/ Taken by Samsung S8+ 13mp each I believe. Folder 1: 355 Jpegs, Total 2.19gb Folder 2: 310 Jpegs, Total 1.98gb Folder 3: 276 Jpegs, Total 1.53gb Folder 4: 116 Jpegs, Total 723mb (0.72gb ish) I've tried a catch all at once, toss them all in and see. What is found, then render. I've tried separately to just do folder 4, or 3, etc, smallest first I figured... It can get to the preview part, but when rendering... after a few hours the app fully exits/crashes. I've monitored on Task manager. The drive/memory/cpu and some GPU is used. I'm grasping at straws here. I have done the intel raid check. 0 errors entirely. I've defragged thoroughly. I've trimmed startup apps, scheduled tasks, etc. Literally minimized to maximized performance. I've even set priority of affinity photo to "above normal" I'll happily adjust or customize settings further if any theories help. I recognize panorama's take TIME. I know this thoroughly. I check back every few hours to see progress pro/con. If anyone has suggestions/idea's, hugely appreciated. What else is needed here to proceed/gain support, but proactively in the right direction? - RMLeLoup P.S. Thanks in advance for the thorough read. Edit: Updated version #, Edit 2: How do I get a "crash report" ? If needed, i'll attach, and upload samples if required also. (Have 185/185 fiber/unlim, happy to ts, don't mind)
  2. AP does not quit gracefully anymore. Every time I try to exit the application I get a dialog that says: Quitting At least one file is currently being opened. Please wait for the files to load before quitting the application. However NO files are being loaded. There must be something messed up and I bet it's easy to fix. Any body know how to fix?
  3. Hello, Let's say I have a JPEG that someone gave me and I don't like the white balance. I open it in Photo and go to the Develop persona where I can adjust the white balance, which is great. And so, I make my adjustments, and Save. Now that my work is done, I try to close the file using Ctrl-W (PC), but then a pop-up warns me that I must "Commit or cancel" before I can exit. The same warning appears if I click on, say, the Photo Persona, or even try to shut down the program entirely using Alt-F4... Then, since I understand the meaning of "Commit", and because I indeed intend to "commit" to the changes I just made, let's just say I hit Return, which is the way one normally "commits" in Photoshop, when there is any committing to be done. Except that, in Photo, ,othing seems to happen, and when I try to close the persistent JPEG, I'm still being asked to "Commit or cancel"... So where is the darn "Commit" button? :o) Sorry, please read "complete" instead of "commit" above, it's "complete" that is being used in this particular case, although I think I have indeed seen "commit" in some other place.
×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.