Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'blending mode'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hi everyone... i have some problem exporting an object that have shadow using AD 1.7.3. Basically i have setted the blending mode of the shadow to Multiply and if i try to export the output seems to have blending mode setted to Normal. This is what the document looks like with blending mode setted to Multiply: This is the exported version: To avoid the problem i have to set the blending mode to Normal and try to get the right darken shadow color. Export_with_Shadow.afdesign
  2. I normally use the screen blending mode all the time for blending text on certain areas, like concrete walls etc. today I couldnt get that effect to work. switching to Screen makes my text disappear: normal: screen: I retraced my steps using this tutorial video to make sure I didnt miss anything, but the text keeps disappearing. I tried this on 2 different devices with no luck. I'm pretty sure the Screen blending mode changed since 1.6.1, as this method used to work wonderfully in the past. the affinity work file I used (text.afphoto). Did this change or am I going crazy?
  3. Hi, Affinity Designer 1.5.4, macOS 10.12.2. I've a shape like this: I'm trying to apply an Outline fx, using a Linear Gradient, black to white, set in Screen blending mode. I would expect the values from black to mid-gray not to influence the shape color, and the ones from mid gray to white to make it lighter, such as this (mockup created using a toroid shape): Instead, the result of the fx is like Normal blending mode: in fact it seems all gradient outline blending modes work as normal. Do I have wrong expectations? Thank you, Davide Barranca
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.