Jump to content

Sven Hebinck

New Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. I’ve tried it and I don’t like the look because the quality is not good. I hope this feature comes soon. Thank you very much!!
  2. Hi, I have been trying to shade in affinity photo with an airbrush, but unfortunately when I brush over the same place lightly a few times the quality looks really bad. It’s not a smooth airbrush look. As you can see in the image. I painted with black and had opacity, flow and accumulation on the general tab in brush settings at 100%. Then in the dynamics panel, flow jitter at 100% with pressure enabled, and accumulation jitter at 30% with pressure enabled also. I’m trying to achieve what in adobe Photoshop would be an airbrush with pressure opacity. I can’t seem to get the same effect, with reduced quality. In Photoshop the weird thing is, is that when you set the opacity jitter in the brush settings to enable pressure, it already works how i would like it with the jitters slider being at 0%, which in affinity photo doesn’t happen. Although when you set accumulation jitter to 100% in affinity photo it’s the same as photoshop opacity jitter slider to 100%. How can I get it to work like photoshop (slider to 0%) with good quality. I hope I explained myself well... Thank you very much! iPad Pro 12.9 3rd gen. iPadOS 13.3.
  3. Hi, I’m having a glitch while using the Affinity Photo app. The version is 1.6.12.86. The iOS version on the iPad Pro 12.9 inch 3rd gen (2018) is 12.2. Basically the problem consists in that when I make a new document (in this case a print a4 doc), and make a pixel layer and start drawing with the paint brush tool, I get slight artefacts on the screen (like blocks or squares or so, and they disappear and reappear randomly). I have seen in other forums that some are also having this issue, but just with the latest iPad Pro versions (11 inch and 12.9 inch, 3rd gen models). It’s a really annoying thing, since I want to use the program for sketching and drawing a lot and this makes the experience really bad, considering it’s an otherwise excellent application! Here’s a video attached so you can understand it better. You can see the first glitches at 0:56s, and major glitches at 2:13 (which is what I normally experience a lot). Thank you. 5856E5F3-D0C3-4B14-BA1E-C19DB1BA32A8.MP4
×

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.