Jump to content
Tishihtzu

Expanding Document left a black band

Recommended Posts

I expanded the document to create a different aspect ration and a black band appeared in the image (where there was previously transparency). Note that when I exported the image to a PNG, the black band was not present in the image.

The original file was an EPS file.

Steps to recreate:

  1. Open the EPS file
  2. Open the Document Settings... dialog 
  3. Entered new vertical dimension to correct aspect ratio
  4. Selected transparent background
  5. Clicked on OK

Video of error creation

 

I am running Affinity Designer: 1.7.1on macOS 10.14.5

Screen Shot 2019-07-11 at 14.30.23.png

Rulesware_horz_workgroups.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Tishihtzu,

Welcome to the Affinity Forums!

Would it be possible for you to attach the original EPS file you opened please so we can try to recreate the issue?
Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.