Jump to content

Recommended Posts

I found 2 bugs today but I'm not sure if this is already reported. 

The first bug was as I created a second window with "new view" as I wanted set it to full-screen on my second monitor the window goes white and didn't show anything.

The second bug I got is with the pen tool if I TAB out sometime it creates a random point on the artboard and sometimes it doesn't want to make points after I TAB back in.

 

Overall I like affinity designer but why it always jumps back to the artboard and doesn't want to stay in the group I created, so I need to bring all parts manually back into the group I created before. This can be really frustrating if you have other parts outside the group and doesn't know now with parts belongs to the group. 

 

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Paul,

Welcome to the Affinity forums! Unfortunately I've been unable to replicate the two issues you've mentioned. Do they still occur in the newest 1.7.0.7 build? If possible would you be able to do a couple of videos that demonstrate you reproducing the issues please?

It allows us to see what exact steps you are doing so we can try and reproduce!

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.