Frederik Látka Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 nástroje pro "transformaci" a "přesunutí / duplikaci" mají velmi malou přesnost. Potřeboval bych alespoň 4-6 desetinných míst. Snažím se pomocí nástroje "Přesunout / Duplikovat" naklonovat velké množství objektů hned vedle sebe, ale nedaří se mi zadat dostatečně přesný posun, aby se objekty časem od sebe nevzdalovaly Quote
GarryP Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 (edited) Is the problem that the actual number is not accurate, or is the problem that you are not seeing the number with enough decimal places? You can set the number of visible decimal places, in places like the Transform Panel, via “Settings → User Interface”. Edited November 14, 2023 by GarryP Added screenshot. loukash and Frederik Látka 2 Quote
loukash Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 45 minutes ago, Frederik Látka said: Snažím se pomocí nástroje "Přesunout / Duplikovat" naklonovat velké množství objektů hned vedle sebe, ale nedaří se mi zadat dostatečně přesný posun, aby se objekty časem od sebe nevzdalovaly Zadat můžeš přesná desetinná čísla, jaká chceš. Ale jak zmínil @GarryP, program ti pak "zatají" desetinná místa podle předvolby "Decimal Places". Přesně z tohoto důvodu je mám všechny vždy na "6". Frederik Látka 1 Quote MacBookAir 15": MacOS Ventura > Affinity v1, v2, v2 beta // MacBookPro 15" mid-2012: MacOS El Capitan > Affinity v1 / MacOS Catalina > Affinity v1, v2, v2 beta // iPad 8th: iPadOS 16 > Affinity v2
Frederik Látka Posted November 14, 2023 Author Posted November 14, 2023 Jo, to je to, co jsem potřeboval. Jsi ten nejlepší loukash 1 Quote
Recommended Posts