Jump to content

AP brush stroke skipsb


Recommended Posts

From to time to time my AP brush stroke skips, or stroke starts transparent and then suddenly begins the stroke color.

Protect alpha is not on. Layer is set to 100 normal. brush opacity 100, flow 52. Changing flow to 100 doesn't help.The brush is one I use regularly. This started a couple weeks ago. I reset studio and turned AP off and on.

Any suggestions?

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, kat said:

The brush is one I use regularly.

What brush is it? Is it one you have purchased, one of the standard ones, or what?

Affinity Photo 1.10.5, Affinity Designer 1.10.5, Affinity Publisher 1.10.5;  2020 iMac 27"; 3.8GHz i7, Radeon Pro 5700, 32GB RAM; macOS 10.15.7
Affinity Photo 
1.10.5.280 & Affinity Designer 1.10.5 for iPad; 6th Generation iPad 32 GB; Apple Pencil; iPadOS 15.0.2

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.