Jump to content

Recommended Posts

 

 

When focus merging some macro images the process seems to break down and the image on screen starts to show big blocks or shapes of colour, the process doesn't stop but the final image is just a black blank. This happens with some sets of images but not others even though the camera and lighting set up is the same and the subjects are.... Files imported from Nikon NXD software , Windows 10

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you confirm your system specifications CPU, GPU make and model please.

If you Disable Hardware acceleration in Performace Preferences do the merges complete successfully ?

 


Living the Dream since 1964 - about 24 years left

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.