tochlaCZ Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 Greetings, I am wondering if Affinity Designer, Photo & Publisher will be accessible in the Czech translation this year. I am opened to help, if needed. The SW from other companies is so overpriced (if you compare with average salary in CZ) and low price of Affinity's producs may be usefull for schools, companies or freelancers. With Czech translation it could attract more and more people! Especially students or elders who learnt only Russian. Thank you for your answer! feel free to contact me on email any time! Quote
RadekBTR Posted December 11, 2024 Posted December 11, 2024 Teď na černý pátek jsem chtěl koupit Designer i Photo, bohužel pro mne, není to česky. Rok 2024 pryč a čeština není... 😑 Quote
loukash Posted December 11, 2024 Posted December 11, 2024 1 hour ago, RadekBTR said: Rok 2024 pryč a čeština není... 😑 Co takhle třeba dát si novoroční předsevzetí naučit se konečně anglicky…? Nebo německy, francouzsky, španělsky…? PaulEC 1 Quote MacBookAir 15": MacOS Sonoma > Affinity v1, v2, v2 beta // MacBookPro 15" mid-2012: MacOS El Capitan > Affinity v1 / MacOS Catalina > Affinity v1, v2, v2 beta // iPad 8th: iPadOS 18 > Affinity v2
RadekBTR Posted December 12, 2024 Posted December 12, 2024 Před 4 hodinami loukash řekl: Co takhle třeba dát si novoroční předsevzetí naučit se konečně anglicky…? Nebo německy, francouzsky, španělsky…? Není důvodu. Kde to jde, přeložím si. Kde nejde, takový soft nekoupím. Nemám zájem se to na starší kolena učit, když mě to bylo desítky let na prd...😜🤭 Quote
PaulEC Posted December 12, 2024 Posted December 12, 2024 Jsem si jistý, že existuje spousta alternativ, které můžete použít a které jsou dostupné v češtině, tak hodně štěstí při používání, ať si vyberete. Quote Acer XC-895 : Core i5-10400 Hexa-core 2.90 GHz : 32GB RAM : Intel UHD Graphics 630 – Windows 11 Home - Affinity Publisher, Photo & Designer, v2 (As I am a Windows user, any answers/comments I contribute may not apply to Mac or iPad.)
Recommended Posts