Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Start'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 10 results

  1. Hello Everyone (i like it when Olivio Sarikas pronounce it on his video tuto) ! I'm so happy and so thankful to the guy/team from Envato Tuts+, well they've released a 2h Free course on the basics of Affinity Designer (it's a full course that worth the watch). I'm so happy i wanted to share the Youtube link with you (mostly for all Newbies and New comers), remember, this gift is priceless as it was around USD19 on Udemy.com but now Free to watch for us to learn and imcrease, so don't forget to take one their great course on skillshare or udemy it's the best proof of suppor to them. Course is here :
  2. Hi I have installed Photo and Designer on a windows server 2012 R2 running under Vmware Horizon Client. I can see the application in task manager and then it just disappears (silently). There are no entries in the logs and no crash reports The server has 4gb RAM and around 2gb available I must add that the apps initialy did run. I had to update a visual studio 2013 update which did update some .net runtime components. and affinity stopped working after that I believe. I uninstalled and reinstalled Affinity photo based on some forum feedback but that did not resolve the issue. any suggestions? Thanks for the help Jean-Pierre
  3. Affinity Photo doesn't start anymore. Every time i try to start it, it breaks down immediately. What can i do? Regards!
  4. After updating from version 1.5 Affinity Photo version 1.6.2-2 crashes all the time when starting the application. Any help? Thank you very much in advance Auggie Problemsignatur: Problemereignisname: APPCRASH Anwendungsname: Photo.exe Anwendungsversion: 1.6.2.97 Anwendungszeitstempel: 5a215885 Fehlermodulname: KERNELBASE.dll Fehlermodulversion: 6.1.7601.19160 Fehlermodulzeitstempel: 56bcd73c Ausnahmecode: e0434352 Ausnahmeoffset: 000000000000965d Betriebsystemversion: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Gebietsschema-ID: 1031 Zusatzinformation 1: 7ccb Zusatzinformation 2: 7ccb2fa98342573c8a26d5624a3b51e6 Zusatzinformation 3: 0b05 Zusatzinformation 4: 0b05713e90f4a26d8841a7c4429d9c73
  5. Hello!, How to remove recent images in menu start of affinity photo ipad Help me. Thanks!
  6. Windows 7 64-Bit (Ultimate). Affinity Photo doesn't even make it to the splash screen anymore. As soon as I run the app it crashes out (see enclosed image file). Error 0x80131534. I've installed, uninstalled, reinstalled, cleaned registry, installed again, and so on. Nothing works. Tried running as Admin. didn't change anything. Installed .net framework 4.6.something. Didn't help. Tried installing to different drive. Doesn't matter which drive it is on. I really like the app and I would really like to be able to use it. Any ideas? Thanks.
  7. Hello, I have a problem with a document in Affinity Designer. I saved it and the artboards were aligned in the right way. Then I closed Affinity Designer and opened it again. Now the artboards are aligned the wrong way round. You find the screenshots below. Thanks for your help! Karl Grotheer
  8. Hallo, I bought Affinity Design and used it already on a Surface Pro 3 without problems. On my home computer I have the same problem as mentioned here. The splash screen is shown but then the system freezes and it needs a hard reset reset to reboot the computer. I tried different system configurations without success: I installed Affinity Design on an other drive I installed it on the same drive I reinstalled windows itself, updated drivers and installed only Affinity Design I tried Windows 10 Edu and Windows 10 Pro I also tried to install the Affinity Photo Beta with the same problem. I use Windows 10 Edu x64 (which has all features of Win 10 Enterprise but "misses" Cortana). This is my hardware: ASRock Z68 Pro3 Intel i5 2500k (Sandy Bridge) 2x 2GB DDR3 Ram (Kingston PC3-10700) AMD Radeon HD6670 SanDisk SSD U100 The Affinity programs are the only programs with the descriped problems. FastPictureViewer was never installed and there are no error logs. I have no idea what else to try and hope that you can help me. I purchased Affinity Desinger to use it manly on this computer and also wanted to try (and later maybe also buy) Affinity Photo here.
  9. Joaquim

    Useless :(

    After the last update designer become useless to me. 1. Only starts in the second attempt, means that it stays with the logo on the screen doing nothing and need to be closed and only afterwards does star, does this each time not each session. 2. doesn't remember docking or screen position. 3. Layers don't load mostly of the time. 4. Custom keyboard shortcut to send to back doesn't work, it does work the one for sending to front. 5. Paragraph tools doesn't work always sometimes does some don't, of course i mean with the same paragraph. 6. Many times does crash when listing fonts. Since updated to El Capitan Fireworks crashes very often and Adobe is not going to update that, you are my hope, but i do work with it, need to trust the app, and I can't even use it now, I remember Corel being the best tool fail on mac. I do really need your app as there's no other choice in the market and you are making a good job on it, but please make it stable and serious. Next time about Photo. MacBook Pro (15-inch, Late 2011) OS 10.11.2 (15C50) 2,4 GHz Intel Core i7 8 GB 1333 MHz DDR3 1Tb SDD HD AMD Radeon HD 6770M 1024 MB
  10. Hi, in Designer I created a line with the pen tool. At the beginning an the end of the line there goes a "magic" dotted line away from start- and end-point. (attached an example for the start-point). This dotted line also appears in export and so on. You can also see it at http://www.wuwei-qigong.de(the round pic at the top) How can I "delete" this dotted line? Best, Tom
×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.