Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'incorrect'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


Skype


Facebook


Twitter


Location


Interests


Member Title

Found 6 results

  1. URGENT HELP REQUIRED Colour output is not correct when printing to PDF. Keeps adding 2% Black to an item that does not have black in the colour mix. Can anyone help Many thanks
  2. Big problem: I'm an art director, graphic artist, illustrator. I work in layered images with Affinity Photo, having ended my many years using Photoshop. I'm enjoying the new Affinity software, but I am experiencing what seems to be a major flaw with Affinity Photo. 1: If I begin a new project by opening an existing file (let's say, "Blue_10.afphoto"), I often do a "Save As", and in doing so I rename the file (let's say, renamed as "Green_20.afphoto") because the work I am about to do is to be a completely new version based on that original. 2: After completing my new multi-layered image, and saving the final (still as "Green_20.afphoto"), 3: I then save a flattened version of the file, using the same name but with the addition of "flt" (i.e., the flattened file is now called "Green_20_flt.afphoto". 4: Subsequently, and still in Affinity Photo, I export that flattened file as a jpeg, and now the jpeg file exists as "Green_20_flt.jpg". I now have the three files (two .afphoto files and one .jpg file) on my Mac, and all seems fine, each with the correct name and file type. 5: I noticed the following problem when I uploaded jpeg files to my online Flickr account. The files upload, but the titles are often totally wrong (in this example, possibly the name of the old original defunct file "Blue_10.afphoto". The title is not only totally incorrect, but I now have to double-check each and every image exported from Photo before sending, uploading or delivering to avoid major mistakes or embarrassment if not caught and corrected. Please tell me there's a fix for this. I have never had such a problem before. Thanks, anyone.
  3. macos 10.13 Affinity Publisher 1.7.3 is Defaulting as the Default app for video? when/after importing many thousands of video files from professional cinematography cameras, canon, red, etc into macos 10.13 Publisher is defaulting as the application to open the file causing the video to be inoperable? video used to import fine prior to installing Affinity Publisher anyone else having this issue? the video & icon should be defaulting to Quicktime file format & Quicktime icon not Publisher changing the default application in the 'info' window in the Finder does not help any ideas? thank you in advance
  4. CLOSED Hi, recently on Affinity Photo my colours seemed a bit off, after doing some test's I found out, that was the case. Are you aware of this bug, if so can I fix it? Image showing this:
  5. I've exported an A4 sized PDF from Design and I noticed that the trim dimensions are not exactly correct. They show as 296.93 mm x 209.97 mm in stead of 297 mm x 210 mm. Is this going to be a problem when giving the files to the print shop for print?
  6. I am using Affinity Photo Windows Beta v1.5.0.39 and have run in to a problem with resize canvas, its only seems to resize 3 edges e.g. top,bottom and left, those edges get the correct canvas added but the right side gets no canvas added. Have I done something wrong on the canvas resize or is it just bug ?. Regards Chris
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.