Jump to content

WendoverMan

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

  1. I downloaded some brushes, meaning to install them in Affinity Photo. Without thinkng I double-clicked and they appear to have been installed using the default app with was Affinity Publisher. It said it was successful. Questions: have they really been installed in Affinity Publisher and, if so, how do I delete them please? Where are they? Needless to say I feel a bit of a fool! Thanks.
  2. You’re right RG-R. I have used one of the filters and it appears to be working. I was concerned that without the global authorisation there might be something held back. Thanks for your help.
  3. Thanks MEB for your help but I'm not quite there with the plugin install. In the screenshot attached the "Authorise Global' button is greyed out. How do I fix this? I believe that once I am able to click on "Authorise Global' I then click on "Authorise' both without selecting anything and after restarting Affinity Photo I should be there and able to use the Nik Collection.Thanks in anticipation of your further help.
  4. How do you remove plugins from Affinity Photo please? I have an old version of Nik which I want to clean from my system. It seems to be all over the place. I want to do this so I can install the latest version using the instructions provided by DxO and agreed with Affinity. I don't think the current plugin is complete and working properly. Thank you.
  5. Thank you for that Affinity iPad Student. I do do not use Google Drive though so ideally I’d like another solution.
  6. Thank you MEB. i am am using a Cannon 450D.
  7. Thanks for your reply. The photo was shot in CR2 RAW format and transferred from the camera using a lead connected to an iMac into Apple Photos library. I then tried to open the photo into Affinity for iPad on an iPad at which point I didn’t get any further. I don t think giving it time works. I’m not limiting the time given to import the photo.
  8. I am trying to open a raw photo held in photos but I cannot get it to work. I am using the import from photos method in Affinity Photo for iPad. I tap on that and find and select the photo. It says it is loading but then nothing further happens. It does not appear for editing. Can anyone help please?
  9. I've got a document opened in Affinity Designer together with an artboard. I want to delete the artboard leaving the document work still available. I've tried selecting the artboard and then deleting it as a layer but it doesn't go. Instead my document work changes to a horizontal dotted red line. I also cannot print the document; I get a blank sheet. What am I doing wrong? I am a bit new to Affinity Designer so I apologise if I am being daft. I'm running version 1.5.5. Thanks for any help.
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.