Jump to content

Vladi100

Members
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Vladi100

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. You can find some of the old tutorials in https://www.pinterest.de/alvinwright64/affinity-photo/
  2. Bilateral & Median filters are not active in the latest AP
  3. Hi, Your mention of a right click made me to use the old wheel-mouse instead of the magic one and it was working!! Then in AP-References -> Tools I marked "Use maus wheel to zoom" and it works with the magic maus! 100 Thanks Vladi
  4. I created a Spare channel e.g. from "Background Alpha", later when I tray to apply it to another Layer the command Load to "Layer name" does not appear as described in Help: May be something is missing in Preferences? Thank you in advance Vladi
  5. Dear toltec, finally! I Load to Pixel Selection, the destination layer is marked I HAVE to PRESS the BACK Key! Strange, but the selection is accepted !
  6. Many Thanks for your complicity, toltec! I didn't find something neither in Help nor in Preferences, may be a bug on my comp...
  7. If some selection is active I have to add a new layer or to duplicate the selected layer ( and delete the original one). In this cases the selection is moved to the desired layer.
  8. Thank you, toltec! I work this way, but was curious why the option from above does not appear as in all AP tutorials.
  9. When clicking on a Spare Chanel, the option "Load to Layer... " does not occur, only: Load/Add to pixel selection, Subtract from pixel selection
×