Jump to content

Framon

Members
  • Content count

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Framon

  1. In the beginning of beta releases, it was a symbol menu in the Studio panel. I don't see it anymore... Where is it now?
  2. Effectively, it's a solution... But it's strange that symbols are not in a DTP...
  3. You're right, GarryP, the help menu has no mention of this sort of symbol. But, how to operate when we don't have Designer ?
  4. Framon

    Table format

    OK, Herojas93, I understand better your first question. My answer was not good... Sorry.
  5. Framon

    Table format

    My language is French. Sorry for my bad English and if I didn't understand your question : If you want to change the format of some cells, you must select them before changing, like with Excel.
  6. Hello Lee D, Thank you very much for your quick response. Sincerely yours.
  7. I am sending a question from a member of the French forum who do not speak English. Is Affinity Photo able to export an equirectangular panorama so that a recipient can handle it with his mouse, as is done in Affinity itself Thanks in advance.
  8. Thank you very much, Callum. Friendly yours.
  9. My language is French. Sorry for my bad English... I have two questions about the History Tab : - What is the purpose of the little camera that appears at each line of the history? When click on it, it become clearer. - Is it possible to delete only a step of the history? Thanks in advance.
  10. Framon

    Problem with resolution

    Thanks MEB; I tried it and it works perfectly ! Can you also answer to my first question : https://forum.affinity.serif.com/index.php?/topic/41657-best-view-on-beta-version/ Thank you in advance.
  11. My language is French. Sorry for my bad English... I have a problem with resolution en AP. I open a picture with a resolution of 72dpi. I change the resolution in 300dpi and I save the new picture. When I open it with AP, the value is still 72 ! When I open it withe another viewer, 300 dpi appear. When I change the resolution with another softwwate, the value is correct in AP. Where is the error? Thank you in advance.
×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.