Jump to content

Kiekooft

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

  1. Thanks, all of you and @Stokerg particularly. I now installed the old version of the software from scratch onto my (larger) e: drive (my 'system' drive is only a 128GB SSD drive that is virtually full). Ninstalled the new version over it.ext step was to update. The updater flawlessly found the setup and installed the 1.7.1 version over it. Me happy!
  2. Well, after reboot, I was able to install a previous version of AP: version 1.6.5.123 When trying to update again, all was lost and I can start all over ... Setup.log SetupUI.log
  3. I tried to update my Affinity Photo version to the new 1.7.1.404 but only get a 'setup failed' screen. This is not the biggest problem: my 'old' version just vanished and I am now unable to run the program at all
  4. When, in the develop module, I try to open up the shadows, the tool quickly messes up the colours and I cannot get to the full effect I want. Are there any plans to improve this algorithm? The Curves tool does not quite help me to the full extent of what I want either. Otherwise, the package has all the tools I need for my basic editing. It can replace all I need from Lightroom and Photoshop Elements (14), I just still use Lightroom for the initial developments, specifically to work on the shadows.
×

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.