Jump to content

HRP

Members
  • Content Count

    34
  • Joined

  • Last visited

  1. Lee, did some more experimenting and it appears that it is happening with one particular image. I assume the image was somehow corrupted. I think that resolves the problem. Thank you for your help.
  2. I think this is it. I can't find the name AP in the crash report, but the date and time seem to correspond. Thank you. lsd_2020-02-15-180151_Harveys-iMac.crash
  3. Using free version of NIK filters without a problem. All of a sudden, when I attempt to load an image, AP crashes. No error message, just quits. Mac operating system Catalina 10.15.3 (latest version) and AP 1.7.3 (latest version). Would appreciate any help in resolving this issue. Thanks.
  4. MEB, Please disregard my previous post. For some reason, that's not entirely clear to me, the NIK filters started to work again. Apart from that glitch, the update is great!
  5. The old Nik Collection doesn't work for me. After installing AP 1.7.1, it worked for a couple of days and then stopped. Now when a Nik filter starts to open, AP crashes. I am working on a Mac desktop running the latest version of Mojave.
  6. I have a similar problem using Mac OS Mojave. Upon downloading AP 1.7.1, the older version of NIK plugins worked for a couple of days. Then, all of a sudden, AP started to crash upon opening a NIK plugin. Just wanted to bring this to your attention. Thanks.
  7. Will downloading update 1.7 for AP preserve existing plug-ins, brushes, presets, and the like? Thanks.
  8. Is it possible to still use the old Google version of Nik Collection? Just tried using the old version that I downloaded awhile ago and received a pop up screen giving me the option to buy or demo the new version for 15 days. Is there a way to bypass these options and continue to use the old version? Thanks!
  9. Two more things that just occurred. First, when the blending mode is changed and the the sliders are moved, the blending mode defaults to normal. Second, the list of layers did not appear this time. Thanks again for you help.
  10. For no apparent reason, the sliders seem to be working this morning. However, the layers still still show "sample description test." Here's a screen shot.Thanks for your help.
  11. Just downloaded the new macro for sky replacement and tried it out with one of the new sky images that came with the macro. The problem is the macro doesn't work. Deleted and downloaded again and still doesn't work. Specifically, the sliders don't work (the values don't change when the sliders are moved and no affect on the layer) and the layers all say "sample description text." Any help would be appreciated. Thanks.
  12. Yes and I unzipped the file, but still not showing up.
  13. Thanks toltec, but my problem is this. After downloading, I do what you suggest, but can't find the file to load. Don't know what I'm doing wrong. Any suggestions?
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.