Jump to content

Recommended Posts

When I try and export my pictures, the shadow and glow effects always look really bad and not smooth but it looks fine before exporting.

Here is an example of what It should look like:

image.thumb.png.fa998926d35376541ed69e8bd5d127d1.png

And here is what it looks like once exported:

1349750912_Catrainbow.thumb.png.d324fda139ee32c31df1c34915ce2e6c.png

I am using Affinity Designer on windows

I am fairly new to designing (as you can tell) so I could just have a setting wrong but it has been an issue that has been bugging me for a while now so any help would be much appreciated,

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.