Jump to content
Sign in to follow this  
MacGueurle

Cannot get Topaz Denoise plugin to load in High Sierra

Recommended Posts

I used Topaz Denoise 6 in Affinity Photo on El Cap and they worked very well together. I had to upgrade to High Sierra 10.13.2 recently due to unforeseen hardware problems and now I cannot get Topaz Denoise to load in Affinity Photo. I can't even find the path to let AP know where to find Denoise. I'm totally confused as to which bits/folders/files do I add and in which AP window in the Prefs? 

 

Specs: 

iMac (27-inch, Late 2012)

3.4 GHz Intel Core i7

32 GB 1600 MHz DDR3

Fusion Drive 1 TB

NVIDIA GeForce GTX 680MX 2 GB

macOS High Sierra 10.13.2

Affinity Photo 1.6.6

Topaz Denoise 6

 

Help would be greatly appreciated. Thank you.

Screen Shot 2017-12-29 at 15.16.01.png


Affinity Designer 1.6

Affinity Photo 1.6.6

Canon EOS 50D

iMac 27" 3,4 GHz Intel Core i7 32 GB RAM

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, so I figured it out, used a variant of this video here to aim Affinity Photo in the right direction to load the plugin. Thank you all for your interest and have a great evening.


Affinity Designer 1.6

Affinity Photo 1.6.6

Canon EOS 50D

iMac 27" 3,4 GHz Intel Core i7 32 GB RAM

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×