Jump to content
Swingyapants

Wacom Intuos Pro wifi problem with iMac OS X El Capitan

Recommended Posts

Hi guys

I have just purchased the Wacom Intuos Pro graphics pad to use with my iMac running OS X El Capitan. I have discovered that the wifi element doesn't work. It works fine when plugged in with a USB cable but not wirelessly. Any advice would be greatly appreciated.

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

May be obvious questions, but have you given the battery enough time to charge? Into which port have you inserted the receiver? Have you run "Diagnose?"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.